LICHTCIRKELMEDITATIE

20201116_163345_edited.jpg

Deze meditatieavonden brengen absoluut healing en een hoge, mooie, lichte trilling teweeg bij alle aanwezigen.

 

We beginnen met op elkaar afstemmen via het zingen van de oerklank Om (Aum) waarna veelal een intentie voor de avond geplaatst wordt.

Hierna kunnen een paar mensen een persoonlijke vraag stellen. Jeshua antwoordt via Johan steeds met een prachtige, treffende boodschap die veelal resoneert met alle aanwezigen. Na het zingen van een hart openende mantra geeft Jeshua een algemene meditatie waarbij er steeds een verbindende lichtcirkel gevormd wordt. Als afsluiter dansen/bewegen we even om terug volledig in ons lichaam en op aarde aanwezig te komen.

Een cruciaal onderdeel van deze samenkomst is ook het delen van eventuele ervaringen of gevoelens.

 

Jeshua geeft Johan regelmatig instructies over hoe deze samenkomsten mogen evolueren, wat er gezegd mag worden. Gewoonweg aanwezig zijn bij deze avonden is werkelijk het aanschouwen van uitzonderlijk licht op deze aarde.

 

Praktisch

 

Deze avonden gaan door op 1 maandagavond per maand om 20u. Zie kalender voor de exacte data.

Deze samenkomsten duren gemiddeld ongeveer 2 uur waarna we na afloop gezellig kunnen napraten via een theetje.

20€ per avond.

Gelieve te verwittigen dat je komt. Kan tot de dag zelf.

Hearts

ERVARING

“Ik hou enorm van de energie van de meditatie die nog eens wordt versterkt door de aanwezigheid van vele mooie zielen die graag samen mediteren. Het voelt zalig om je open te stellen en de boodschappen die Jeshua brengt zijn verhelderend en laden je energetisch enorm op. Jullie slagen er telkens weer in om een avond van betekenis te brengen. Bedankt.”

— M.