Liefdevolle lichtreis in verwondering

 14-22 augustus 2021

9 daagse spirituele retraite doorheen Occitanië (departementen Aude en Ariège), vol meditaties, inwijding, muziek, natuur en ontspanning.

Occitanië kent heel veel krachtplekken die elk een transformatie in zich dragen. Het is niet de bedoeling om de oude Katharen geschiedenis volledig op te rakelen (die zal ook ongetwijfeld deels aan bod komen). Voorbij de betreurde feiten die zich daar afspeelden in de 12de en 13de eeuw kent dit gedeelte van Frankrijk een grote bron van liefdesenergie waar onze focus naartoe zal gaan. Met deze reis willen we jouw innerlijke licht en liefde accentueren zodat we als gelijke zusters en broeders dit opnieuw leren herkennen om tot uitdrukking kunnen brengen. Dit avontuur kan voor jou een grote opstap zijn naar een hoger bewustzijn. Je zal ook zien dat in deze groep allemaal gelijkgestemden zullen deelnemen, elke positieve ziel is even belangrijk om deze reis tot een hogere energie te brengen.

06717be1-50d0-4835-b4c5-37cced6df238.jpg

We verwachten jullie zaterdag 14 augustus 2021 ‘s avonds bij het verblijf in het dal vlakbij Rennes Le Chateau. Het verblijf heeft verschillende kamers, grote gezamenlijke ruimte en een gezellige tuin, een oase van rust, waar ‘s nachts de volledige sterrenhemel je begroeten zal.

Er zullen dagelijks 3 vegetarische maaltijden voorzien worden (ter plekke of op locatie). Er kan jammer genoeg geen rekening gehouden worden met extra voedselintoleranties.

Gedurende de 7 dagen die we in Frankrijk vertoeven, genieten we de eerste morgen van een gezellig marktje om te acclimatiseren, voeren we kleine rituelen uit in kastelen en mediteren we samen, bezoeken we rivieren en watervallen om onze levensstroom (kundalini) te versterken.  Bezoeken we hele oude krachtige energetische grotten en versterken we dit met een engelen meditatie. Baden we ons in thermen om volledig tot ontspanning te komen. Voeren we een inwijdingsritueel in oude dolmen uit. Houden we een lichtcirkelmeditatie via telepathisch contact met Jeshua. Indische puja, zang, mantra’s en kirtan en ontspanning staan ook op de planning. Iedereen zal gedurende deze week een engelenkristal op maat ontvangen. Hou er rekening mee dat we elke dag korte wandelingen zullen maken om onze bestemmingen te bereiken in de bergen en op rotsen, dus een goede conditie is nodig. Op zondag 22 augustus keren we weer huiswaarts.

 

Hetgeen we je met deze reis willen schenken zijn onze ervaringen die zich opnieuw openden op deze krachtplaatsen. Onze grootste wens is dat deze verwondering opnieuw wakker wordt in jou, je ze in jouw hart brengt en je durft vanuit deze beweging te schitteren. Het is jouw eigen kracht die op je wacht.


            Tijdens de reis zal er ook gebruik gemaakt worden van engelen sprays (vervaardigd uit etherische oliën met de trilling van specifieke engelen) andere dan weer om te reinigen en te beschermen, dit om de trilling zo hoog mogelijk te houden. We zullen onder andere ook werken met engelen kristallen of een Shiva Lingam. Daarom vragen we gedurende deze training geen alcohol of andere verdovende middelen te gebruiken zodat je in puurheid alles kan blijven ervaren.

Door onze jarenlange ervaring hebben we gemerkt dat alles één is en willen we alle technieken die voor ons een meerwaarde zijn in ons leven met jullie delen om zo tot de gewenste ervaring, inzichten en transformatie te komen.  

20180427_135534_edited_edited.png

Johan

Ik ben hooggevoelig, begeleid telepathisch meditaties, coach mensen, ben creatief met woorden en verf, hou van zingen, organiseren en mensen bij hun eigen kracht die liefde is te brengen :-)

Lieve

Ik hou van de natuur, van schilderen, kirtan zingen en organiseren! Ik sta jullie bij met logistieke ondersteuning :-)

PRAKTISCH

 

Vroegboekkorting tot 15 juni 2021: 1199€

Vanaf 16 juni 2021: 1350€

 

Het origineel plan was om met 2 busjes samen naar Frankrijk te rijden, maar door corona voelen we dat het best is dat we met verschillende auto's rijden. Onderling kan afgesproken worden wie samen rijdt, ook indien je zelf geen auto hebt. Het vervoer heen, terug en ter plekke zit dus niet mee in bovenstaande prijs.

 

8 overnachtingen (in 2-persoonskamer), 3 maaltijden/dag (avondmaal op 14 augustus en ontbijt op 22 augustus inbegrepen), begeleiding (meditatie, zang,...) , inkom thermen, burchten, verzekering en engelenkristal op maat inbegrepen. Extra uitgaven zoals terrasjes en cadeautjes zijn uiteraard voor eigen rekening.

 

Wat moet je zeker meenemen: goede wandelschoenen met stevige grip en gewone schoenen, een zaklamp voor in de grotten (eentje om op je hoofd te bevestigen zou super zijn), regenkledij, zwemgerief en handdoek, toiletgerei, eventueel een waterfles die je kan bijvullen en een kleine rugzak.

 

 Indien door covid de reis niet kan doorgaan (eventueel verbod van niet-essentieel reizen), dan zal je jouw voorschot volledig terugkrijgen. Indien je zelf annuleert voor 1 augustus 2021, krijg je jouw voorschot aan 50% terug, na 1 augustus zal het voorschot niet teruggestort worden.

 

We verwachten dat een negatieve PCR test nodig zal zijn (bij vertrek en terugkomst) voor zij die niet gevaccineerd zijn en eventuele quarantaine bij terugkomst (eigen verantwoordelijkheid). Met deze regels gaan we sowieso de reis laten doorgaan. 

 

We vragen om een voorschot van 500€ te betalen op Rek Nr. van Johan Morel BE04 9796 3364 5431. Als je voor 15 juni betaalt dan profiteer je van de vroegboekkorting! Er zijn maximum 14 plaatsen waarvan al verschillende ingenomen dus wacht niet te lang om in te schrijven aub!

Stuur het betalingsbewijs via mail naar lieve.claeys@gmail.com en laat weten of je een auto hebt.

Heb je vragen? Bel naar Johan/Hari op 0485 327 941.

 

Wij kunnen alvast niet wachten om te vertrekken!

Wil je graag meer uitleg over de reis?

Laat het ons weten!

Bedankt!