top of page
WhatsApp Image 2023-01-07 at 08.50.15(3).jpeg

Training aquarius ontwaken

12 maart - 11 juni 2023

Gegroet in je licht,

 

Er is steeds sprake van een nieuwe wereld te stichten, een wereld waar liefde en harmonie wel eens opnieuw de bovenhand zou mogen krijgen. In de oude systemen heb je de leraar of de geschriften waar iedereen zo verknocht aan is, aan iemand die het allemaal weet, of aan kennis die ons het gevoel van herkenning geeft of ons belangrijk doet voelen. Uiteindelijk kan je dan ook merken dat je je gaat schikken, enerzijds gaat groeien maar toch in deze rol blijft nestelen. Dat je dan het gevoel hebt dat het toch niet helemaal je ding is of je op jouw beurt hetzelfde wil gaan doen. Op zich niets verkeerd zou men kunnen denken. Toch geeft dit geen boost aan je zelfvertrouwen en zal je op de één of andere manier moeten gaan compenseren om je eigenheid toch te blijven manifesteren. Eigenlijk herkennen we in dit patroon de valkuilen die door machthebbers en religies zoveel gebruikt zijn. vergeet niet dat ieder die hier geboren is al heel veel levens achter de rug heeft zodat je mee op de golven van de aardse trilling kan bewegen. Het is een kosmisch spel dat helemaal niet zo ingewikkeld is indien we ons denken/ego aan de kant durven zetten.

 

Onze waarachtige werkelijkheid is liefde, deze is in alles aanwezig en het is daar waar we weer naartoe kunnen groeien door ons innerlijk te ontdoen van alle oude ketens. Het is een manier van ons voortdurend te leren vrij maken zodat je heel bewust kan worden van wat je in de weg staat om deze liefde te worden. Dan leer je de dingen van binnenuit te begrijpen, dan toont je intuïtie vanuit je zielervaring hoe of wat er nodig is op dit moment om de energie hoog te houden. Die trilling leren herkennen is zo belangrijk, we weten dat dit niet op één twee drie gaat, dat het een manier is van verlangen. En er naar verlangen maakt dat je dit ook gaat realiseren, dat je weer blij durft te worden, dat je door je innerlijk weer vrij te maken zal leren over je eigen trilling, je eigen ziel, je kan leren ervaren hoe te genezen van deze opgelegde wonden.

WhatsApp Image 2023-01-07 at 08.50_edited.png
WhatsApp Image 2023-01-07 at 08.50.15(2).jpeg

Hoe gaan we dit tot stand brengen?

WhatsApp Image 2023-01-07 at 08.58.38.jpeg

Wel, het kan wat tegenstrijdig klinken met wat hierboven geschreven staat, toch is het van belang. We gaan je een training van 4 dagen aanbieden waar je jezelf helemaal gaat opkuisen, gesponsord door telepathische meditaties met Jeshua, maar ook via engelen, meesters, kristallen, klanken, specifieke oefeningen, zang, chakra’s, energie en onze eigen kracht niet te vergeten. Allemaal methodes die je dichter en dichter bij je waarheid, zelfbevrijding en bewustzijn zullen brengen.

 

Het is een grote inwijding om opnieuw te ervaren welke belofte je ziel ooit maakte voor zij/hij besloot in deze aardse sferen te incarneren. We zullen ook het belang van de groep kunnen ervaren, de veiligheid ervan om opnieuw jezelf te leren worden zonder oordeel of veroordelen. Het is de innerlijke kristal die zo belangrijk is, die zoveel namen gekregen heeft zoals bv. de Christus,…. Het is nodig om in groep te kunnen afstemmen zodat we als een gouden gesmede familie eindelijk weer deze energie durven te spreiden vanuit een liefdevol verlangen een nieuwe wereld te scheppen. En deze begint bij jezelf, er kan niemand ons bevrijden.

 

We zullen alleen even je mooie schitterende sfeer aanraken om je daarin opnieuw wakker te maken en je je er ook opnieuw bewust van zal worden waarom je naar deze aarde gekomen bent. Daardoor zal je ook kunnen leren dat de groep bestaat uit een raderwerk en deze elkaars licht in beweging zullen brengen. Na deze vierdaagse training zal iedereen van de groep in eigen woorden een gelofte afleggen, trouw aan het eindeloze licht.

Wat is dan verder de bedoeling?

Jeshua’s aanroep om een grote lichtfamilie te maken.

Jeshua’s bedoeling is om hierna maandelijks samen te komen om dit licht in onszelf, in de groep maar ook in de wereld sterker te maken. Er zullen thema’s aangereikt worden vanuit ons Lichtziel centrum maar we zouden het ook fijn vinden dat onze lichtzusters en lichtbroeders ook met ideeën komen en deze zelf durven te brengen binnen de bijeenkomsten. De ontmoetingen zijn zoals naar de tempel van Aquarius gaan in gelijkheid, volle liefde en overgave.

Om ons steeds vrij te kunnen maken, te mediteren, krachtplekken te creëren, te bidden, via kristallen, te zingen, te dansen, creatief te zijn, te helen, dienstbaar te zijn, reizen te maken en vooral blij onszelf te durven zijn.

Te blijven groeien in haar/zijn gratie van het licht.

Ons hart gaat hier helemaal open van.

Praktisch

De training zal doorgaan over 4 dagen van 9u - 17u in het voorjaar van 2023!

DAG 1: Zondag 12 maart 2023 of zaterdag 18 maart 2023

DAG 2: Zondag 9 april 2023 of zaterdag 15 april 2023

DAG 3: Zondag 14 mei 2023 of zaterdag 6 mei 2023

DAG 4: Zondag 11 juni 2023 of zaterdag 24 juni 2023

De prijs bedraagt 390€ voor de 4 dagen, alles inclusief. 

Als je voor 1 februari betaalt dan profiteer je van de vroegboekkorting: 360€ ipv 390€! 

De training wordt gegeven door Johan en Lieve.

Er zal steeds lekkere, warme soep en bio brood en beleg aanwezig zijn (veganistisch) (glutenvrij mogelijk – laat even weten).

Breng pen en papier/schriftje mee, draag losse kledij en wees er ook op voorzien dat we buiten oefeningen kunnen doen. We verwachten de wil om te verbinden en je volledig te willen openstellen voor jezelf en de groep zodat je in vrijheid gaat leven.

Jouw inschrijving is volledig als het volledige bedrag betaald is op Rek Nr. van Lichtziel BE43 9731 6162 7801.

Stuur het betalingsbewijs via mail naar lieve.claeys at gmail.com

Indien je zelf annuleert voor 7 maart 2023, krijg je 75% van het volledige bedrag terug,

na 7 maart 2023 krijg je 25% terug.

Heb je vragen? Bel vrijblijvend naar Johan op 0485 327 941.

WhatsApp Image 2023-01-06 at 22.17.23.jpeg

Johan

Ik ben hooggevoelig, begeleid telepathisch meditaties, coach mensen, ben creatief met woorden en verf, hou van zingen, organiseren en mensen bij hun eigen kracht die liefde is te brengen :-)

Lieve

Ik hou van de natuur en moestuinieren, van schilderen, kirtan zingen en organiseren!

Wil je graag meer uitleg over de training?

Laat het ons weten!

Bedankt!
bottom of page