top of page

ENGELENMEDITATIE

20210113_121221.jpg
Iedereen die naar de aarde komt wordt begeleid door gidsen en Engelen.

Bij deze samenkomsten staat het contact met verschillende engelen centraal. We verbinden ons met engelen via het vasthouden van kristallen die deze specifieke engelen energieën bevatten.

We beginnen met onszelf te reinigen en beschermen via de engelensprays om de indrukken van de voorbij dag te verwerken. Er worden nadien twee specifieke engelensprays gebruikt op één van je chakra's (deze worden me getoond door de engelen en zij weten op welke chakra het best gewerkt wordt). Voor de groep zijn dan deze 2 engelen het beste om te verbinden met de engelenenergie vanuit je eigen energie.  Daarna wordt ingevoeld met welk kristal je de eerste 20 minuten mag mediteren.

Hierna gebruiken we opnieuw 2 specifieke engelensprays (bvb.: Raphaël en Sandalphon) die je begeleiden om in een dieper contact te komen.

In de tweede ronde worden alle engelen kristallen (7) om de 5 minuten door gegeven, je zal ervaren dat elke engelenkristal een andere energie heeft en je ook een ander beleven schenkt.

Na deze meditatie is er nog een rondje om je ervaringen uit te wisselen, ook daar begeleid ik jou indien nodig om de dingen te verduidelijken.

De basiskristal die in het midden van de cirkel ligt zorgt voor de nodige aarding. Het is moeilijk te omschrijven wat hier ervaren wordt, maar verschillende deelnemers hebben innerlijke beelden en oplossingen tot problemen mogen ontvangen, simpelweg door aanwezig te zijn, open te staan en met deze kristallen te resoneren.
 

20210113_122518_edited.jpg
Deze meditaties gaan 1 maandagavond per maand door om 20u. Zie kalender voor de exacte data.

Deze samenkomsten duren gemiddeld ongeveer 2 à 3 uur waarna we na afloop gezellig kunnen napraten via een theetje.

 

25€ per avond met thee en koekjes na afloop

Gelieve te verwittigen dat je komt door ons te contacteren via telefoon of email zodat we een stoel kunnen reserveren voor jou.

Kan tot de dag zelf.

20210113_121221.jpg
Hearts

ERVARING

“Na het overlijden van mijn moeder had ik een periode waar ik veel mediteerde. Zo ging ik op een avond op het terras staan en kreeg het gevoel me te moeten neerzetten, sloot mijn ogen en daar stond mijn moeder recht voor me. Ze vroeg me haar te helpen omdat ze het moeilijk had om de wereld geestelijk te verlaten. We hadden na het overlijden van mijn broer de raad gekregen een atma shanti puja (vrede voor de ziel) in India te laten uitvoeren en nu vroeg ze hetzelfde te doen voor haar. Ik heb met een zus dit ritueel betaald. Toen we de foto's kregen voelde het een stuk vrijer. En toen kwam de maandelijkse engelen meditatie. De eerste ronde was fantastisch, ik tunede heel diep in en werd overspoeld door een heel vredig gevoel. In de tweede ronde waar we werken met verschillende kristallen kreeg ik plots een beeld van mijn moeder aan de hemelenpoorten. Mijn broer, vader en zus waren haar aan het opwachten. Mijn broer op de voorgrond, hij was zo enthousiast en sloot mijn moeder in de armen. Daarna ging hij met haar naar mijn vader toe, mijn vader had heel veel spijt over de vele dingen die fout gelopen waren, zijn agressieve gedrag en vroeg haar vergiffenis. Mijn moeder vergaf het hem en ook zij gaven elkaar een dikke knuffel en waren heel blij en vredig. Het moeilijkste voor mijn moeder was naar mijn oudste zus te gaan. Zij was op haar 13 jaar gestorven en mijn moeder was in die periode er volledig onderuit gegaan. Ook mijn moeder voelde haar schuldig naar haar dochter toe. Het was enorm intens, eens zij elkaar in de armen vielen huilde mijn moeder van verdriet, wat snel omdraaide naar een gelukzalig gevoel. Vergiffenis was op alle niveaus aanwezig. Ik was zo blij en oprecht vertederd dat deze beweging met behulp van de engelen kon door stand komen. Het was een hereniging in het hemelse paradijs. Ik ben de engelen heel dankbaar voor hun steun en het inzicht dat ik mocht ervaren wat vrede en rust geeft.”

— J.

bottom of page