top of page
20180427_135534_edited_edited.png

Ik ben hooggevoelig, begeleid telepathisch meditaties, coach mensen, ben creatief met woorden en verf, hou van zingen, organiseren en mensen bij hun eigen kracht die liefde is te brengen :-)

Johan

16174613_624446681072264_159967891021456

Ik hou van de natuur, van schilderen, kirtan zingen en organiseren!

Lieve

Wie is Johan?

Mijn naam is Johan, Hari (mijn Indiase naam wat oa betekent: hij die de zonden wegneemt), Illias-Tellos (mijn meester naam wat betekent: door het alziende oog van de ene).

Mocht ik in deze jaren geboren zijn had ik vast een diagnose gekregen van ADHD of de stempel van een andere stempel gekregen hebben. Ik was gewoon een nieuwetijdskind dat heel gevoelig was. De thuissituatie was alles behalve en de grote troef bleef het schuldgevoel waarmee mijn ouders en omgeving me opzadelde. Rond mijn 12de verkoos ik het pad van mijn ouders te volgen en dat heeft me emotioneel heel veel gekost. Ik heb zoveel mee gemaakt dat het bijna niet te geloven is in de periode tussen mijn 12de en mijn 28ste.

Ik was net 28 geworden toen mijn leven een volledige ommekeer kende. De ontmoetingen met een medium, de handoplegging die daar op volgde en het wekelijks chanten gaven me de kracht verslavingen en moeilijke situaties te transformeren. Ik kreeg hele mooie dromen van meesters uit het oosten, Shri Premananda, Sai Baba, Amma, Moeder Meera. Die periode kwamen er ook voor het eerst engelen ervaringen en na 9 jaar ontmoette ik in een meditatie Meester Morya. Het was een hele bijzondere tijd, alles ging zo vlug en ik ervaarde een uitzonderlijke kracht door me heen. Door mijn spirituele leraar en de mensen van verschillende centra leerde ik organiseren, startte ik mettertijd ook een spiritueel centrum, leerde rituelen aan, mediteren, het zingen van mantra’s en kirtan en bhajans en seva (dienstbaar zijn). Ook familie opstellingen en metamorfose massages brachten me in die tijd heel veel ervaringen.

 

Toen ik telepathisch contact kreeg met Jeshua begon er een nieuw tijdperk. Meester Jeshua moedigt me aan om meditatiegroepen en andere bewegingen op te starten. De engelen kwamen op een unieke manier in mijn leven via kristallen waar ik heel veel mee werk.

Nu heb ik de trede van "Lichtpriester" mogen betreden, deze staat voor mensen te activeren in hun kracht en bij te staan om innerlijk het licht weer voluit te laten schijnen. Dit door middel van traditionele christelijke gebruiken zonder boete of schuld. Het is een openbaring voor de ziel opnieuw in de Christus wakker te worden. Steeds meer en meer ervaar ik zijn wil die in liefde wil geschieden op aarde.

Wees welkom lieve lichtharten, ik droom, we dromen van een nieuwe wereld, een nieuwe zuster en broederschap die in liefde wilt opstaan. Het is mijn natuur om voor mensen te zorgen, ze te begeleiden tot bij hun kern van hun ware liefde. Ik ben het leven en de lichtzielen om me heen heel dankbaar.

Wie is Lieve?

Naast mijn wetenschappelijke job, ben ik een bezige bij, geïnteresseerd in zingen, schilderen, duurzaamheid, permacultuur, voedselbossen, Anastasia (Vladimir Megre), natuurwezens, engelen, puja, organiseren,….. Ik hou van de natuur, van wandelen en heb groene vingers. Ik eet en kook graag als gevolg van Johan die zo lekker kookt!

bottom of page