top of page
20180427_135534_edited_edited.png

Ik ben hooggevoelig, begeleid telepathisch meditaties, coach mensen, ben creatief met woorden en verf, hou van zingen, organiseren en mensen bij hun eigen kracht die liefde is te brengen :-)

Johan

16174613_624446681072264_159967891021456

Ik hou van de natuur, van schilderen, kirtan zingen en organiseren!

Lieve

Wie is Johan?

Mijn geboorte naam is Johan

Engelen namen: Rubiël/ Ilias-Telos

Mijn Hindoe naam: Hari

 

Rond mijn 28ste keerde mijn leven volledig en verdiepte ik me in het Hindoeïsme.

We leerden bhajan, kirtan, mantra's en ook de pujas en abishekams aan (Indische zuiveringsrituelen). Ik leerde ook Indisch koken en evenementen voor goede doelen organiseren.

 

Op mijn weg kreeg ik vele innerlijke ervaringen, twee keer de verschijning van Meester Morya, hoorde zowel Kali als Moeder Maria hun stem en had enkele godservaringen waarvan één heel bijzondere begeleiding vanuit de lichtwereld.

Ook heb ik twee lieve vrienden mogen bijstaan bij hun overgang naar de lichtwerelden.

 

Tijdens mijn vele reizen door India besloot ik ook om reiki ingewijd te worden, level 1 & 2. Daarnaast volgde ik een opleiding Quantum Touch, een jaaropleiding Systemisch Coach (familieopstelling) en Visualisatie Coach en een cursus mediumschap waar het contact met Yashua ontstond. Daarna volgde ik een Engelen cursus waar het contact met de lichtwerelden steeds sterker en reëler werd. Toen kreeg ik nog verschillende inwijdingen waardoor ik toegang kreeg om sacramenten uit te voeren.

 

Door mijn hooggevoeligheid wordt alles steeds subtieler, afgestemd om zo mensen in alle eerlijkheid te helpen. Ik heb en hou van een nuchtere kijk op de dingen en leef zoals mijn meester me ooit geadviseerd heeft: vegetarisch eten, zonder alcohol, drugs of andere spirituele middelen, zonder tabak, etc.

 

Dus ik hou niet van de hocus pocus spiritualiteit, hou het liever nuchter en liefst met zo'n min mogelijk ego. Zelfreflectie is mijn kracht om het ego te onderscheiden en in eenvoud te blijven handelen. Ik mag een hele liefdevolle kracht ervaren die me gegeven is om zoekende mensen te helpen.

In mijn leringen heb ik niet altijd de behoefte om te reageren, vind dat mensen ook aan zelfreflectie mogen doen. Het is een groot werk van liefde waar we allen in staat zijn het beste te leren geven van onszelf. Want verbinding in volle respect moet voor mij altijd primeren. Ik hou van nederige zoekers, die geduld voorop durven te stellen om te kunnen groeien.

 

Spiritualiteit mag niet overhaast gebeuren omdat dan de kans bestaat dat je in een vrije val komt, of de dingen niet ten volle zal oppakken omdat het niet volledig kan integreren in je bewustzijn, in je celstructuur. Deze bezit altijd oude informatie die een veel lagere trilling heeft dan de trilling die je door een positieve ervaring opnieuw begint toe te laten. Je lichaam heeft tijd nodig om te schakelen om zo in een andere trilling te geraken.

 

Vandaar dat we ook in ons centrum allerlei meditaties, zang en rituelen aanbieden zodat je op een gestage en veilige manier leert te groeien in verbinding. Uiterlijk kun je dit ervaren als een traagheid, in werkelijkheid is het juist in deze staat waar je het meeste kan groeien. Ik hou dus van een menselijke aanpak waar opkijken, ego en hoogmoedigheid gerelativeerd zullen worden.

Het is een eerlijk en heerlijk werk waar heel veel moed voor nodig is om dit te kunnen realiseren. Ik geloof in jou en reik je met de steun van de lichtwerelden mijn hand. Mijn verlangen is oprecht om je in een liefdevolle groei te brengen waar je jezelf opnieuw leert te openen, te begrijpen en vanuit deze kracht je licht opnieuw zal leren te stralen.

Ik begeleid je graag via één op één coaching - via familie opstelling en systemisch werk, relaxatie en healing en/of individuele Shiva Puja’s. We nodigen jullie ook voor de gezamenlijke meditaties en mantra zangcirkels waar ik bijgestaan word door mijn vrouw.

Wie is Lieve?

Naast mijn wetenschappelijke job, ben ik een bezige bij, geïnteresseerd in zingen, schilderen, duurzaamheid, permacultuur, voedselbossen, Anastasia (Vladimir Megre), natuurwezens, engelen, puja, organiseren,….. Ik hou van de natuur, van wandelen en heb groene vingers. Ik eet en kook graag als gevolg van Johan die zo lekker kookt!

bottom of page