top of page

Persoonlijke begeleiding en healing

Screenshot_20220508-083824_Facebook.jpg
Op weg naar jouw eigen Zijn

1 op 1 coaching

Kom maar zodat ik je licht mag zien, aanraken of activeren vanuit de gratie van onze liefdevolle broeder Jeshua en onze schepper waar ons licht vandaan komt. 

 

Er zijn verschillende manieren van werken. Je kan komen voor:

- Een gesprek.

- Een zielslezing met vraag en antwoord.

- Een energetische behandeling met de engelen sprays en kristallen. 

- Een familie opstelling.

- Een healing, voor een healing ga ik eerst in afstemming met mijn gidsen om te vragen of er een healing daadwerkelijk mag en kan plaatsvinden.

Verschillende opties

1) Gesprek

Als je nood hebt om je hart te luchten zonder oordeel of veroordeling, wil je diepere inzichten krijgen bij jouw probleem, heb je een zetje nodig om weer vooruit te komen...... wees van harte welkom. 

2) Zielslezing

Ik vraag aan jouw ziel dat hij me de beelden en verhalen geeft die je verder kunnen helpen bij jouw spirituele groei of je levenspad. In de juiste afstemming zodat je innerlijke schatten die je ziel rijk zijn opnieuw mogen ontdekt worden.

 

3) Energetische behandeling

Hierbij gebruik ik zowel onze engelen producten als ook onze kristallen. Het is een intuïtieve behandeling afgestemd op jouw ziel. Brengt je heel dicht bij jezelf, geeft ontspanning, kan je inzichten brengen, blokkades opheffen, .....

4) Familieopstelling

Voor wie het gevoel heeft steeds vast te lopen, in patronen te blijven hangen, niet meer vooruit te kunnen. Kan werk, relatie, familie, keuze gerelateerd zijn.....

5) Healing

Deze kan je aanvragen, ik zal vragen aan mijn engelen gidsen of er een healing kan plaatsvinden. Zo ja ga ik intuïtief te werk, het kan ook zijn dat ik een sacrament uitvoer om de healing te bekrachtigen. Mocht ik op dit moment geen healing mogen uitvoeren zal ik kijken wat ik wel mag doen.

Ik kan ook een huisreiniging (ter plekke) uitvoeren, neem zeker contact op om te bespreken hoe dit het beste kan gebeuren.

Ik werk aan de democratische prijs voor 40€/uur omdat ik vind dat iedereen toegang moet kunnen krijgen tot een consult. Elk onderdeel duurt ongeveer 1 uur, je kan kiezen uit één onderdeel. Eens de tijd om is wordt de sessie beindigd en kun je eventueel een nieuwe sessie boeken. 

De tijd begint te lopen vanaf het geplande uur. 

 Als je zelf niet weet wat je best nodig hebt, kan dit op voorhand samen besproken worden.

20210611_123447.jpg

Tarieven consult:

1 uur:                    40 euro

Bij het reserveren van een afspraak, vragen we om 40€ op voorhand te betalen. Annulatie moet minimum 24u op voorhand gebeuren, dan kan een nieuwe afspraak gemaakt worden waar de 40€ wordt overgedragen. Indien annulatie minder dan 24u op voorhand gebeurt, ben je jouw voorschot kwijt.

Als we merken dat iemand beter medische hulp krijgt, zal dit ook vermeld worden.

Om de sessies vlot te laten doorgaan, is het noodzakelijk om te laten weten of je medicatie neemt

of enige andere geestverruimende middelen.

Hearts

ERVARING

“De spirituele begeleiding met Johan en Lieve heeft zoveel blokkades transparant gemaakt… De steun die ze geven, de manier waarop ze ruimte houden om transformatie te laten plaatsvinden door een intuïtieve manier van werken gepaard met healing heeft voor mij vele uitbraken mogelijk gemaakt in mijn persoonlijke reis.”

— A.

"Lieve mensen ik ben Jeshua, als lichtwerker sta je soms heel alleen in de wereld. Een wereld in een grote verandering waar jij jouw vleugels van licht kan spreiden voor jezelf.

 

Het is soms dubbel als je kijkt wat er om je heen gebeurt in de wereld. Toch wil ik benadrukken dat er nog nooit zoveel licht aanwezig was op deze aarde.

 

Er zijn heel veel zielen die willen opstaan in hun kracht om hun ware liefde uit te dragen. Ik reik je steeds mijn hand om je bij te staan in dit positief proces. Want de wereld is een schitterende plaats als je hart open is en de liefde mag vloeien, dan komt er ook een groot vertrouwen in jouw bewust zijn.

 

Vergeet niet, jullie zijn met velen die deze kracht in zich dragen. Ik nodig jullie uit, Jeshua"

Boodschap

bottom of page