Persoonlijke begeleiding en healing

Screenshot_20220508-083824_Facebook.jpg
Op weg naar jouw eigen Zijn

1 op 1 coaching

Welkom mooie ziel, er kan in je zoektocht heel veel in de weg staan om in je ware kracht en licht te staan. Ik kreeg de innerlijke steun om bij mensen hun ware ik te zien en breng hen tot bij hun ware kracht.

- Eerst hou ik een engelen lezing om te zien wat er het meest aanwezig/nodig is.

- Er kan ook een vraag gesteld worden.

- Er wordt een heling met gezegend water uitgevoerd.

- Daarna behandel ik je met engelen sprays en verschillende energetische tools, afhankelijk van de noden.

- Om de kracht nog te versterken kunnen er ook via de Christus energie kleine handelingen zoals doopsel, handoplegging, zalving,... eraan toegevoegd worden.

​In sommige gevallen kan een famillie opstelling uitgevoerd worden als bepaalde situaties blok zitten.

Zo voel ik wat er kan om je te begeleiden naar je ware kern van licht. Een 1 op 1 sessie is een volstrekte healing van de ziel.

​​Ik kan je helpen als je bepaalde vragen hebt en/of er dingen in de weg staan om innerlijk te groeien. Ik sta klaar voor een gesprek, met troost, in verbinding, voor lichtactivatie, om bij je eigenwaarde te komen, op te laden, voeling met je ziel krijgen, voor zelfvertrouwen, healing, aarding,…

 

Ook al ben je een hele weg gegaan, het leven is een verandering op verandering en een blijven groeien in de totaliteit van jouw spirituele zoektocht.

Tarieven consult:

 

0.5 uur:                  35 euro

1 uur:                     60 euro

1.5 uur:                  85 euro

 2 uur:                    100 euro

--------------------NIEUW--------------------

Op woensdag- en vrijdagmorgen kan je nu ook bij Johan terecht voor een coaching ONLINE!

Innerlijke cursus van 5 sessies

Bij dit traject ga je een engagement aan van 5 sessies.

Deze sessies zijn een combinatie van bovenstaande en volgende additionele technieken:

- oplegging engelenkristallen

- metamorfose massage: eerste 2 keer enkel voetmassage , volgende 2 keer massage aan voeten en handen, laatste keer massage aan voeten, handen en hoofd

- Meditatie

- Boodschap vanuit de bron

De vele reacties van de klanten achteraf toonden aan dat er telkens op een unieke manier een hele mooie transformatie tot stand kwam.

Het is een periode van groeien, diepe relaxatie, herinneren, openbaringen, stukken die op zijn plaats vallen, door stukken gaan, bevrijding, herboren worden in uw licht en kracht.

Versterkt ook wat je al aan het doen bent, geeft meer intuïtie en energie.

Deze kan om de week, om de 2 weken of om de maand gegeven worden. Dit wordt sowieso bekeken bij de start van het traject. 

 

Het traject van 5 sessies kost 450 euro

Heb je vragen aarzel niet Johan te contacteren

20210611_123447.jpg

Om de sessies vlot te laten doorgaan, is het noodzakelijk om te laten weten of je medicatie neemt

of enige andere geestverruimende middelen.

Hearts

ERVARING

“De spirituele begeleiding met Johan en Lieve heeft zoveel blokkades transparant gemaakt… De steun die ze geven, de manier waarop ze ruimte houden om transformatie te laten plaatsvinden door een intuïtieve manier van werken gepaard met healing heeft voor mij vele uitbraken mogelijk gemaakt in mijn persoonlijke reis.”

— A.

"Lieve mensen ik ben Jeshua, als lichtwerker sta je soms heel alleen in de wereld. Een wereld in een grote verandering waar jij jouw vleugels van licht kan spreiden voor jezelf.

 

Het is soms dubbel als je kijkt wat er om je heen gebeurt in de wereld. Toch wil ik benadrukken dat er nog nooit zoveel licht aanwezig was op deze aarde.

 

Er zijn heel veel zielen die willen opstaan in hun kracht om hun ware liefde uit te dragen. Ik reik je steeds mijn hand om je bij te staan in dit positief proces. Want de wereld is een schitterende plaats als je hart open is en de liefde mag vloeien, dan komt er ook een groot vertrouwen in jouw bewust zijn.

 

Vergeet niet, jullie zijn met velen die deze kracht in zich dragen. Ik nodig jullie uit, Jeshua"

Boodschap