Persoonlijke begeleiding en healing

WhatsApp%20Image%202021-06-03%20at%2018.
Op weg naar jouw eigen Zijn

We bieden 4 verschillende soorten 1 op 1 sessies aan waarbij Johan jou begeleidt

1. Transformatie naar je ware kracht

Welkom mooie ziel, er kan in je zoektocht heel veel in de weg staan om in je ware kracht en licht te staan.

Ik kreeg de innerlijke steun om bij mensen hun ware ik te zien en breng hen via één of meerdere sessies tot bij hun ware kracht.

- Eerst hou ik een kleine engelen lezing om te zien wat er het meest aanwezig is.

- Er kan ook een vraag gesteld worden.

- Daarna werk ik intuïtief via één van deze technieken: visualisatie meditatie, een famillie opstelling, loslaten of verbreken van allerlei energieën die je in de weg staan te groeien.

- Daarna laad ik je op met een engelen kristallen legging, engelen sprays, dit kan samen met een massage op de voeten, handen en hoofd. 

- Je  wordt nadien ook gereinigd met de violette vlam.

- Om de kracht nog te versteken kunnen er ook via de Christus energie

kleine handelingen zoals doopsel, handoplegging, zalving,... eraan toegevoegd worden.

Zo voel ik wat er kan om je te begeleiden naar je ware kern van licht.

Dit is een volstrekte healing van de ziel.

Deze sessies zijn heel krachtig en waardevol en variëren van 1 tot 2 uur.

De prijs voor 1 uur: € 60

Voor 2 u: € 100

 

20210611_123447.jpg

2. Engelen reading/lezing

Eerst mag je ontspannen plaats nemen op de stoel. Ik sta naast jou en krijg met behulp van de engelen allerlei informatie over jou.  Dingen uit het verleden, het nu en de toekomst. Situaties, dingen die aandacht moeten krijgen om geheeld te worden. Soms staan er groeikansen in wacht en mogen ze via deze weg geactiveerd worden.  Achteraf word je door het gezegende water volledig gezuiverd. Mijn oprechte wens dat je weer mag stromen.

 

Deze lezingen doet Johan ook op Bloom beurzen, alleen heb je dan 15 min ipv 30 min. Van harte welkom!

De sessie duurt 30 minuten en kost 35€.

3. Individuele telepathie met Jeshua

Het is wonder mooi telepathisch mensen te mogen begeleiden met Jeshua.

Hij is een Meester van liefde, licht en kracht en beantwoordt je vragen, geeft verduidelijking bij vragen of vraagstukken, brengt rust en vrede tijdens woelige momenten in je leven.

Hij is een ware zegen voor deze tijd, hij ziet je en laadt je op met zijn mooie licht energie.

 

Tijdens een sessie kan je 3 vragen stellen en je krijgt een algemene boodschap.

De sessie duurt 1 uur en kost 60€.

4. Relaxatietherapie

Wil je graag diep ontspannen en even weg van het jachtige leven? Ruimte nemen voor jezelf in deze tijden is zeer belangrijk om te kunnen ontspannen en balanceren. Wij bieden je een 1 uur durende complete relaxatie via engelenenergie en - kristallen.

Bij deze sessies neem je eerst plaats op de andullatiematras om volledig te relaxen in combinatie met diep rustgevende muziek met specifieke golven waarna je oplegging krijgt van 2 soorten kristallen (de elementen en engelen). Dit alles wordt ondersteund door een vortex van engelen, meesters, kristallen, mineralen, symbolen en aromatherapie.

Deze sessies brengen je in een heel diep ontspannen staat waarbij je spanningen kan loslaten en terug contact kan maken met jouw Zelf. Daar hebben we in deze tijd extra nood aan!

60€ voor 1 uur

Om de sessies vlot te laten doorgaan, is het noodzakelijk om te laten weten of je medicatie neemt of enige andere middelen zoals ayahuasca of kambo.

Hearts

ERVARING

“De spirituele begeleiding met Johan en Lieve heeft zoveel blokkades transparant gemaakt… De steun die ze geven, de manier waarop ze ruimte houden om transformatie te laten plaatsvinden door een intuïtieve manier van werken gepaard met healing heeft voor mij vele uitbraken mogelijk gemaakt in mijn persoonlijke reis.”

— A.

"Lieve mensen ik ben Jeshua, als lichtwerker sta je soms heel alleen in de wereld. Een wereld in een grote verandering waar jij jouw vleugels van licht kan spreiden voor jezelf.

 

Het is soms dubbel als je kijkt wat er om je heen gebeurt in de wereld. Toch wil ik benadrukken dat er nog nooit zoveel licht aanwezig was op deze aarde.

 

Er zijn heel veel zielen die willen opstaan in hun kracht om hun ware liefde uit te dragen. Ik reik je steeds mijn hand om je bij te staan in dit positief proces. Want de wereld is een schitterende plaats als je hart open is en de liefde mag vloeien, dan komt er ook een groot vertrouwen in jouw bewust zijn.

 

Vergeet niet, jullie zijn met velen die deze kracht in zich dragen. Ik nodig jullie uit, Jeshua"

Boodschap