top of page

Persoonlijke begeleiding en healing

Screenshot_20220508-083824_Facebook.jpg
Op weg naar jouw eigen Zijn

1 op 1 coaching

Welkom mooie ziel, er kan in je zoektocht heel veel in de weg staan om in je ware kracht en licht te staan. Ik kreeg de innerlijke steun om bij mensen hun ware ik te zien en hen te brengen tot bij hun ware kracht.

​​Ik kan je helpen als je bepaalde vragen hebt en/of er dingen in de weg staan om innerlijk te groeien. Ik sta klaar voor een gesprek, met troost, in verbinding, voor lichtactivatie, om bij je eigenwaarde te komen, op te laden, voeling met je ziel krijgen, voor zelfvertrouwen, healing, aarding,…

 

Ook al ben je een hele weg gegaan, het leven is een verandering op verandering en een blijven groeien in de totaliteit van jouw spirituele zoektocht.

Johan

Verschillende opties

1) Coaching gesprek

Heb je het verlangen je spiritueel te ontwikkelen, heb je vragen, loop je tegen dingen aan, heb je het gevoel vast te zitten, ken je aarzeling om nieuwe stappen te zetten, zoek je bevestiging over je kwaliteiten, wil je in jouw kracht komen of een nieuwe fase in je leven ingaan?

Ik ga er steeds van uit dat je zelf de weg weet maar dat je die door omstandigheden niet altijd kan zien. Dan help ik je graag op weg om via een gesprek een beweging in gang te brengen.

We bekijken verschillende stappen die je inzicht geven, hoe je bepaalde dingen in gang kan zetten. We bekijken samen de moeilijkheden en leren ze te overzien en innerlijke rust te vinden.

Deze optie bevat een gesprek zonder healing of extra’s.

2) Zielslezing

Vanuit mijn heldervoelendheid maak ik contact met je ziel. Jouw rijke ziel zal zich dan openbaren en dingen laten zien over dit leven en over levens heen.

Vaak komen er dan levens aan het licht die belangrijk waren en nu belangrijk zullen worden voor je huidige leven door je erin te gaan verdiepen.

Het is steeds zulke bijzondere ervaring omdat de puzzelstukjes op zijn plaats komen.

Van daaruit kan je dan nog enkele vragen stellen en kunnen we verder werken op dit thema zodat het helemaal opnieuw kan, mag integreren in je bewustzijn.

 

3) Familieopstelling

Vaak hebben we blinde vlekken die we niet kunnen of mogen zien vanuit het familiesysteem en die aan de grond staan van bepaalde problemen.

Vaak beschermen we onze bloedlijn met man en macht zonder daarbij stil te staan.

Er mag je vanuit de familie nog zoveel aangedaan zijn - onderdrukking, onrecht, rangorde, geen plek gekregen, miskraam, geld, geheimen, ruzies en wat nog -, ook al ben je zo verveeld of kwaad, niemand anders zal daar ook maar wat negatief over mogen zeggen, dan ga je je eigen bloedlijn beschermen waardoor je je eigen stroming tegen gaat.

Het kan heel complex zijn of juist zo voor de hand liggend. Je kan het systeem zien als een ajuin waar je laagje per laagje weghaalt om zo tot bij je ware kern te komen.

 

De bedoeling is dat je weer gaat stromen, weer wind in je zeilen krijgt zodat je opnieuw een stukje dichter bij jouw zielsmissie mag komen.

Door bevraging gaan we op zoek naar de ware situatie, die dan wordt opgesteld.

Door bevraging en het uitspreken van zinnen komt het systeem weer tot rust, worden er situaties rechtgetrokken of gecorrigeerd waardoor je het gevoel zal krijgen van opluchting, inzicht en de transformatie in gang gezet wordt.

 

Je kan niet over iemand anders een opstelling aanvragen, het mag enkel over je eigen systeem gaan. Deze ethische code dient steeds gerespecteerd te worden.

4) Relaxatie therapie

Voor diepe ontspanning, los te laten en te transformeren

Bij deze behandeling mag je plaats nemen op de massage tafel zonder schoenen.

Je mag je volledig overgeven aan het moment.

Ik werk heel intuïtief met afgestemde muziek, klanken, kristallen tools, engelen sprays, chakra oliën, een kristallenoplegging met een hoge vibratie en handoplegging achteraf.

Het is het subtiele aanvoelen wat je lichaam en je ziel nodig heeft om opnieuw bij jezelf te komen.

Deze behandeling geeft een diepe ontspanning bij mensen die veel stress hebben, het hoofd niet stil krijgen, overgave willen leren, healing,....

Achteraf wordt je nog gezegend met het gezegende water waardoor je volledig rein de tafel zal verlaten.

5) Familieopstelling

De puja wordt uitgevoerd op de Shiva Lingams die we van onze leraar mochten ontvangen. Zij bevatten een krachtige vibratie.

Deze puja wordt speciaal voor jou uitgevoerd met een speciale intentie. Dit kan ook aangevraagd worden voor anderen (familie/vrienden/…).

 

De Puja bestaat uit de volgende items:

  • het reciteren van mantra's

  • Het wassen van de Shiva Lingams met verschillende ingrediënten zoals we leerden in Tamil Nadu (India)

  • zingen van devotionele liederen voor Shiva om de trilling van de Shiva Lingams op te drijven.

  • zegening met de Shiva Lingam op het hoofd.

 

Door de lingamzegening en de vibraties van de Lingams worden je chakra's gereinigd en wordt het licht opnieuw aangestoken in je hart. Het is een tantrisch ritueel in de puurste vorm, d.w.z. dat het je levensstroom (kundalini) activeert.

 

Deze stroom heb je nodig om vanuit je aarding contact te maken met de kosmische vader, dan kan je de innerlijke waarheid leren waar te nemen.

Nadien is er ook tijd voor een meditatie.

 

Deze puja kost altijd 108 € waarvan we de helft aan de ashram van onze leraar zullen schenken.

6) Speciale behandelingen

Naast deze bovenstaande behandelingen kunnen volgende extra opties gekozen worden (ideaal bij verslavingen of als je last hebt van belading)

- Handoplegging

- Zuivering van je aura, chakra's en karma

- Verwijderen entiteiten

- Lossnijden van emotionele banden

- Verwijderen van donkere energie

- EMDR trauma healing

 

Johan kan ook een huisreiniging (ter plekke) uitvoeren, neem zeker contact op om te bespreken hoe dit het beste kan gebeuren.

Ik werk aan de democratische prijs voor 40€/uur omdat ik vind dat iedereen toegang moet krijgen tot een consult. Elk onderdeel duurt ongeveer 1 uur, je kan kiezen uit één onderdeel of een combinatie. Als je zelf niet weet wat je best nodig hebt, kan dit op voorhand samen besproken worden.

20210611_123447.jpg

Tarieven consult:

1 uur:                    40 euro

2 uur:                    80 euro

3 uur:                    120 euro

Bij het reserveren van een afspraak, vragen we om 40€ op voorhand te betalen. Annulatie moet minimum 24u op voorhand gebeuren, dan kan een nieuwe afspraak gemaakt worden waar de 40€ wordt overgedragen. Indien annulatie minder dan 24u op voorhand gebeurt, ben je jouw voorschot kwijt.

Als we merken dat iemand beter medische hulp krijgt, zal dit ook vermeld worden.

Om de sessies vlot te laten doorgaan, is het noodzakelijk om te laten weten of je medicatie neemt

of enige andere geestverruimende middelen.

Hearts

ERVARING

“De spirituele begeleiding met Johan en Lieve heeft zoveel blokkades transparant gemaakt… De steun die ze geven, de manier waarop ze ruimte houden om transformatie te laten plaatsvinden door een intuïtieve manier van werken gepaard met healing heeft voor mij vele uitbraken mogelijk gemaakt in mijn persoonlijke reis.”

— A.

"Lieve mensen ik ben Jeshua, als lichtwerker sta je soms heel alleen in de wereld. Een wereld in een grote verandering waar jij jouw vleugels van licht kan spreiden voor jezelf.

 

Het is soms dubbel als je kijkt wat er om je heen gebeurt in de wereld. Toch wil ik benadrukken dat er nog nooit zoveel licht aanwezig was op deze aarde.

 

Er zijn heel veel zielen die willen opstaan in hun kracht om hun ware liefde uit te dragen. Ik reik je steeds mijn hand om je bij te staan in dit positief proces. Want de wereld is een schitterende plaats als je hart open is en de liefde mag vloeien, dan komt er ook een groot vertrouwen in jouw bewust zijn.

 

Vergeet niet, jullie zijn met velen die deze kracht in zich dragen. Ik nodig jullie uit, Jeshua"

Boodschap

bottom of page