top of page

Persoonlijke begeleiding en healing

Screenshot_20220508-083824_Facebook.jpg
Op weg naar jouw eigen Zijn

1 op 1 coaching

Welkom mooie ziel, er kan in je zoektocht heel veel in de weg staan om in je ware kracht en licht te staan. Ik kreeg de innerlijke steun om bij mensen hun ware ik te zien en hen te brengen tot bij hun ware kracht.

​​Ik kan je helpen als je bepaalde vragen hebt en/of er dingen in de weg staan om innerlijk te groeien. Ik sta klaar voor een gesprek, met troost, in verbinding, voor lichtactivatie, om bij je eigenwaarde te komen, op te laden, voeling met je ziel krijgen, voor zelfvertrouwen, healing, aarding,…

 

Ook al ben je een hele weg gegaan, het leven is een verandering op verandering en een blijven groeien in de totaliteit van jouw spirituele zoektocht.

Johan

Verschillende opties

Zielslezing

Ik maak contact met je ziel en deze informatie deel ik met je. Dit kunnen dingen zijn die nu aan de orde zijn maar ook van vroeger of andere levens. Dit brengt duidelijkheid zodat je weet wat er in de weg staat of hoe situaties kunnen opgehelderd worden.

Je kan nadien nog enkele vragen stellen.

Daarna wordt je nog even gezegend en gereinigd met gewijd water.

Duur: 1u

 

Energetische behandeling

Onder de behandelingstafel zijn er meesterkristallen aangebracht. Hierbij zal je ook engelen kristallen opgelegd krijgen, ik werk bovendien met engelen sprays zodat er op je chakra's ingewerkt wordt en heel veel opgelost kan worden. Je zal hierbij ook een zegening vanuit de bron ontvangen. Je krijgt ook een healing door andere meesterkristallen, kristallen code en de elementen of natuurlijke kristallen. Deze behandeling maakt je heel rustig, is een energetische activatie, werkt zuiverend en brengt weer je levensstroom op gang.

Duur 1u

 

Familieopstelling

Wat ik zo belangrijk vind is dat situaties kunnen transformeren. Men spreekt veel van loslaten, voor mij lijkt het gemakkelijker om via familieopstelling situaties te leren zien en te begrijpen. Er zal altijd ook in deze setting zinnen uitgesproken worden zodat je de bevrijdende stroom ervaart. Ik werk 1 op 1, dit is dus veiliger dan in een groep. Opstellen is voor mij één van de technieken die heel veel blokkades kan oplossen.  De thema's kunnen heel uiteenlopend zijn. Je kan geen opstelling over iemand anders vragen omdat dit niet voldoet aan de ethische code. Een rustige en veilige manier om tot transformatie te komen.

Duur 1u.

 

Naast deze bovenstaande behandelingen kunnen volgende extra opties gekozen worden. Deze zullen een half uur in beslag nemen.

- Handoplegging

- Zuivering van je aura en chakra's en karma

- Verwijderen entiteiten

- Lossnijden van emotionele banden

- Verwijderen van donkere energie

- EMDR trauma healing

- Geleide meditatie gesponsord door Jeshua

 

Johan kan ook een huisreiniging (ter plekke) uitvoeren, neem zeker contact op om te bespreken hoe dit het beste kan gebeuren.

We helpen je graag uit te zoeken op voorhand welke (combinatie van) behandelingen jou het beste kunnen helpen.  Aan jou ook de keuze of je geleidelijk aan of snel vooruit kan of wil gaan.

 

We kiezen bewust om de bijdrages niet te hoog te zetten omdat we iedereen de kans willen geven om geholpen te worden:

20210611_123447.jpg

Tarieven consult:

1 uur:                    40 euro

2 uur:                    80 euro

3 uur:                    120 euro

Als we merken dat iemand beter medische hulp krijgt, zal dit ook vermeld worden.

Om de sessies vlot te laten doorgaan, is het noodzakelijk om te laten weten of je medicatie neemt

of enige andere geestverruimende middelen.

Hearts

ERVARING

“De spirituele begeleiding met Johan en Lieve heeft zoveel blokkades transparant gemaakt… De steun die ze geven, de manier waarop ze ruimte houden om transformatie te laten plaatsvinden door een intuïtieve manier van werken gepaard met healing heeft voor mij vele uitbraken mogelijk gemaakt in mijn persoonlijke reis.”

— A.

"Lieve mensen ik ben Jeshua, als lichtwerker sta je soms heel alleen in de wereld. Een wereld in een grote verandering waar jij jouw vleugels van licht kan spreiden voor jezelf.

 

Het is soms dubbel als je kijkt wat er om je heen gebeurt in de wereld. Toch wil ik benadrukken dat er nog nooit zoveel licht aanwezig was op deze aarde.

 

Er zijn heel veel zielen die willen opstaan in hun kracht om hun ware liefde uit te dragen. Ik reik je steeds mijn hand om je bij te staan in dit positief proces. Want de wereld is een schitterende plaats als je hart open is en de liefde mag vloeien, dan komt er ook een groot vertrouwen in jouw bewust zijn.

 

Vergeet niet, jullie zijn met velen die deze kracht in zich dragen. Ik nodig jullie uit, Jeshua"

Boodschap

bottom of page