top of page

HEALING MEDITATIE

b6dc30b4-d6ad-4be6-8183-4da29ed0ee53_edited.jpg

In de huidige samenleving is het razende tempo waarop we leven vaak geen probleem zolang we het gaspedaal kunnen blijven indrukken. Eénmaal de motor begint te sputteren, kunnen we in paniek geraken en verplichten we onszelf en ook de wereld om ons heen deze signalen te negeren. Het is heel logisch dat je dit niet een heel leven kunt volhouden en zeker niet kan blijven negeren wanneer je lichaam en geest aangeeft op allerlei manieren dat het even genoeg is. 

 

Je kan dan overgaan naar medicatie wat op dat moment de beste optie lijkt maar je pakt het onderliggende probleem niet aan waardoor de valkuil steeds aanwezig blijft. Als hooggevoelig/sensitief persoon kan je veel vlugger last van kwalen, gevoeligheden hebben waardoor je alledaagse ritme verstoord kan worden. Dit toont zich vaak in lichamelijke of psychische klachten. Dit kan ook voor minder gevoelige mensen gelden.

Met deze meditatie gaan we deze thema's aanraken zodat je doorheen de frequenties weer in balans gebracht kan worden. Thema's zoals immuniteit, psychische balans, slaapstoornissen, conflict, vitaliteit,....... zullen aan bod komen.

WhatsApp Image 2023-11-07 at 20.29.20.jpeg

Deze nieuwe meditatie zal overdag doorgaan, het is een liggende meditatie waar we met therapeutische muziek en tools werken (deze zijn anders dan in mijn therapie ruimte). Het is goed een eigen deken mee te brengen.

Je neemt plaats op de yoga mat en gaat volledig in ontspanning, wij plaatsen de tools en gebruiken therapeutische muziek waardoor er healing ontstaat. Nadien nemen we de tools weg en kom je op je eigen tempo terug naar je staat van bewustzijn. Daarna wordt er voor ALLE AANWEZIGEN een korte familie opstelling gedaan rond dit thema om het proces van genezing of transformatie te versnellen, wat extreem waardevol is.

Het is steeds een bijzondere reis doorheen het thema waardoor er opnieuw licht en inzicht en genezing gebracht wordt in de situatie.

Er kan afgesloten worden met een praatronde ivm het thema zodat je de valkuilen gemakkelijker leert te detecteren.

Deze meditatie gaat 1 woensdagmiddag per maand door om 14u.
Zie kalender voor de exacte data.

Deze samenkomsten duren gemiddeld ongeveer 3-4 uur waarna we na afloop even gezellig kunnen napraten.

 

45€ per middag met thee en koekjes na afloop.

Gelieve te verwittigen dat je komt door ons te contacteren via telefoon of email zodat we een matje kunnen reserveren voor jou. Kan tot de dag zelf.

Onlangs heb ik de Healing Meditatie bij Johan en Lieve mogen ervaren. Er zijn geen woorden om het te beschrijven. Veel kwam los en ik kreeg inzichten van dierbaren tijdens de meditatie. Zonder verwachtingen voelde ik pijn van het verleden opkomen… iets dat ik nog niet van bewust was dat zoveel impact had in mijn leven hier op aarde. Nu heb ik het gevoeld en gezien. Nu kan ik mee aan de slag. Het was een gevoel van iets nieuw en tegelijkertijd iets oud… Het was thuiskomen! Een aanrader deze meditatie in een klein groep en oh zo krachtig. Dankjewel!

- A.

"Vorige sessie heeft al enorm veel teweeg gebracht en is mijn keel chakra open gegaan – voelt geweldig aan. Ben enorm dankbaar voor alles en de hulp om me op weg te helpen."

- N.

"Meditatie in een welkome, ontspannen sfeer. Begeleid met liefde, ondersteund door de heerlijke aroma's van de engelensprays, aangepaste muziek enzomeer. Allen en alles in complete verbinding, ook tijdens de opstellingen. Die zijn kort maar daarom niet minder intens. Hierbij wordt individueel aandacht besteed aan ieders helende behoefte, aansluitend op het thema van deze meditatie."

- E.

bottom of page