top of page
Zoeken

All the way up

Bijgewerkt op: 2 mrt. 2021

Verschillende jaren zijn we reeds bezig met ons uit te drukken via schilderijen waarbij onze stijl over de loop van jaren wel is veranderd. We hebben samen als koppel geschilderd aan één werk en we hebben elk apart geschilderd. Verschillende tentoonstellingen van expositie in VDK bank tot driemaal eigen tentoonstelling in Hof Van Ryhove zijn tot stand gekomen.


De laatste jaren ben ik mijn eigen stijl gaan verkennen en merk dat de combinatie portret en natuur me enorm trekt. Bloemen verwerkt in mysterieuze portretschilderijen geeft voor mij de dromige sfeer die ik graag bekom.


Eind november heb ik 5 schilderijen geselecteerd en daar een postkaartenset van gemaakt (inclusief enveloppen). Daar zijn er heel wat van verkocht voor de eindejaarsfeesten maar de postkaarten zijn ook erg geschikt voor verjaardagen of geboortes of eender andere gelegenheid, of om ze in te kaderen!


Het tot stand brengen van zulke ideeen nemen soms maanden in beslag! Welke schilderijen zou ik selecteren? Zijn mensen geïnteresseerd in postkaartjes? Zien mensen mijn schilderijen graag? Hoe zet ik mijn schilderijen om in een digitaal formaat? Maak ik er zelf een foto van of laat ik ze professioneel inscannen? Wie kan ze professioneel inscannen en wat is de prijs? Waar laat ik de postkaartjes drukken en op welk papier? Hoeveel exemplaren zou ik nemen? Zet ik (eigen) spreuken op de achterkant of niet? Verkoop ik ze met of zonder enveloppen? In welk soort zakje steek ik de 5 postkaarten en waar vind ik ze?


Zoals je kan zien, het was een hele bevalling! :) Ik ben heel blij dat ik doorgezet heb en dit in de wijde wereld gebracht heb!

Wil je graag een setje kopen van 5 postkaarten, dan kan je me contacteren op lieve.claeys@gmail.com (12.5€; 15.5€ inclusief verzending)
2 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page