top of page
visual-summer-bloom-fest-saskia-2.jpg

Wat hebben we genoten!
Tot volgend jaar!

Bloom en Centrum Lichtziel hebben de handen in elkaar geslagen om het eerste Summer Bloom Fest te organiseren, een happening waar spiritualiteit, bewustwording, complementaire geneeswijzen,... centraal staan. Dit tweedaags zomers initiatief zal plaatsvinden op 6 en 7 augustus 2022 in onze tuin!

Adres & openingsuren

Bijlkenstraat 2
9850 Deinze (Nevele)
Zaterdag 6 augustus 2022: 13.30 tot 22 uur
Zondag 7 augustus 2022: 10.00 tot 18 uur

Summer-Bloom-Fest-Banner-Beurspagina-v3.jpg

Line-up: voor jong & oud

Wat kan je zoals beleven op het Summer Bloom Fest op zaterdag 6 en zondag 7 augustus 2022?
Binnenkort verschijnt hier het volledige programma.

 

Hierbij al een voorsmaakje:

Te midden het weidse landschap van Deinze stellen wij onze unieke locatie van maar liefst 5000 m² ter beschikking. Het is daarmee de perfecte setting voor een onvergetelijke zomer 2022.

  • Holistic Zone (met een oppervlakte van liefst 150 m²), doet de Holistic Zone dienst als centraal podium en voor die activiteiten waar wat bewegingsruimte meer dan welkom is. Als bezoeker kan je deelnemen aan de gratis yoga classes, groepsmeditaties, natuurbaden, kruidenworkshops, ecstatic dance, etc. Bovendien verwelkomen wij er de Tibetaanse monnik, Sangye, die voor jouw ogen een Tara Mandala maakt en ‘s zondags het festival opent met enkele krachtige mantra’s. Tijdens de slotceremonie op zondag geniet je als festivalbezoeker van het optreden van de groep Kirtan Masala. Momenteel leggen wij de laatste hand aan de rijkgevulde activiteitenkalender welke zeer binnenkort hier gepubliceerd wordt.

  • Daarnaast kan je je tegoed doen aan tal van leuke bazaars, met de nieuwste new age snuisterijen. Hier valt er altijd wel iets origineels te ontdekken.

  • In de Tempel kan je boeiende lezingen bijwonen door coaches van diverse strekking. Zo komen thema’s als Werken met Engelen, Tweelingzielen,... uitgebreid aan bod.

  • Maar wat zou een spirituele happening zijn zonder gedreven life coaches en/of ervaren astrologen, mediums en kaartleggers? Op de Plaza kan de bezoeker bij hen terecht voor een consult op maat.

  • De Food Zone voorziet in heerlijke mocktails/cocktails en/of gezonde hongerstillers. Er is voor elk wat wils.

  • Tot slot heeft de organisatie in volle zomertijd ook aan de kids gedacht. Zij worden in de Kidscorner verwend met grime en kunnen er zich vergapen op een sprankelende goochelshow.

Koop hier je tickets in voorverkoop

Dagticket: €20/per persoon
Combiticket (zaterdag én zondag): €30/per persoon

Aan de deur

Dagticket: €24/per persoon
Combiticket (zaterdag én zondag): €34/per persoon

Kids tot 14 jaar: gratis

Opgelet: graag je kind(eren) aanmelden via de ticketing hierboven, zodat de organisatie een inschatting kan maken van het aantal verwachte kinderen.

bottom of page