top of page

TURKANTAM in concert

Kom samen zingen met ons, Amrita (voorprogramma)

en Turkantam!

HOERA!

Turkantam komt ons verblijden met een bezoek aan ons centrum!

 ❤️ Zondag 16 juni vanaf 14u kan je jezelf onderdompelen in een bad van zang vanuit het hart ❤️

Ervaar een magische middag doordrenkt met de warmte van zang, begeleid door Turkantam en zijn betoverende gitaarspel. Zijn aanstekelijke enthousiasme zal de atmosfeer vullen met vreugde en positieve energie.

Voordat Turkantam het podium betreedt, zal Amrita (onze groep), met veel devotie, je stem opwarmen met gezamenlijke mantra's en kirtan-zang. Een harmonieuze samensmelting van klanken om je voor te bereiden op een onvergetelijke muzikale ervaring.

Mis dit unieke evenement niet! Kom en laat jezelf onderdompelen in de liefdevolle sfeer van muziek die recht uit het hart komt.

Ganesha Statue with Marigolds

Namaste,

Turkantam was een voorloper en effende het pad van het kirtan zingen in Europa waar we nu met zijn allen de vruchten van dragen. Ontdek de betoverende wereld van zingen in vurige overgave met Turkantam, een getalenteerde zanger, componist, producer, gitarist en multi-instrumentalist, oorspronkelijk uit Italië en nu gevestigd in het hart van Frankrijk. Met meer dan 60 jaar toewijding aan muziek, weet Turkantam door het zingen van Kirtans de harten te openen van alle aanwezigen met een unieke samensmelting van Oosterse en Westerse muziekstijlen.

In de Haidakhan Babaji Ashram heeft Turkantam zijn eigen, kenmerkende benadering van Mantra en Bhajans ontwikkeld, waarbij hij op meeslepende wijze de luisteraar meeneemt in zijn devotie. Zijn muziek nodigt je uit om deel te nemen aan pure momenten van vreugde.

Met een indrukwekkende oeuvre van honderden composities en tientallen eigen geproduceerde cd's, blijft Turkantam een pionier in het creëren van meeslepende muzikale ervaringen die de ziel raken. Laat je meevoeren door de tijdloze kirtans van Turkantam voor een onvergetelijke innerlijke beleving en groei.

Tickets

Tickets: 40€/pp

Tickets onder 16 jaar: 15€/pp

Bestel jouw tickets hier!

Tot dan!

bottom of page