top of page

VIOLETTE VLAM MEDITATIE

De violette vlam cirkel wordt me steeds opnieuw getoond door de Meesters en engelen van deze orde.

Het is een aanroep om de nieuwe wereld levendig te activeren bij allen die waardige zoekers zijn. Zoekers die hun eigen licht willen transformeren in de kracht van het heilige violette vuur.

Gesteund door de opgevaren Meesters en Aartsengelen om deze geheime kennis in eenheid te manifesteren, te leren integreren in het innerlijke bewustzijn.

We zullen hiervoor ook gebruik maken van onze Meester- en engelensprays,

van gebeden die de trilling verhogen. Je leert werken met het violette vuur.

Voor inzicht, healing, loslaten, in het nu te komen en open te komen voor die ongelooflijke mooie tijd.

WhatsApp Image 2024-02-03 at 10.41.23.jpeg

We zijn met zijn allen het aquarius tijdperk in gegaan. Daarbij krijgen we nieuwe toegang tot andere dimensies.

Door de violette vlam te eren kunnen we ook oude karmische banden, energieën transformeren. In de nieuwe tijd zal geen plaats meer zijn voor oude stukken die ons blijven beladen. Het feit is zeker dat we in het nu gebracht zullen worden vanuit een hogere uitlijning met de kosmos.

Er zullen opnieuw momenten gecreëerd kunnen worden dat we bewust zullen worden van onze heilige ziel die verheven en 

onderworpen is aan onze schepper. Dit zal ons de wereldse dualiteit en illusie doen vergeten. Het zal ons in staat stellen de schepping op alle manier te eren vanuit een hoger bewustzijn, gecontacteerd met de lichtwerelden.

Deze violette vlam meditaties zullen geleid worden door Meester Saint- Germain, Meester Mechizedeck, Aartsengel Uriël en Aartsengel Zadkiël. Zij zijn allemaal drager van de heilige violette vlam.

Hoe gaan we dit tot stand brengen?

De viering zal als een dienst doorgaan waar we de violette vlam, de Meesters en Aartsengelen zullen eren.

We zullen de portalen openmaken om zo nieuwe informatie van een nieuwe wereld te krijgen. We zullen zingen, gebeden uitspreken, zware en moeilijk stukken af leren te geven. Confirmaties in het leven roepen. De kracht leren ervaren en te gebruiken van dit alles plus deze van de groep. Het zal een subtiele afstemming worden waar we hopen dat er vanuit deze beweging wondermooie impulsen zullen ontstaan die we in volle kracht in de wereld mogen trillen.

Zij zijn gekomen om ons bij te staan ons de heilige violette vlam leren te hanteren zodat we toegang krijgen tot ons hoger bewustzijn en ook met de lichtwerelden. Het zal hele hoge trillingen teweeg brengen en ons in staat stellen alle emotionele stukken te transformeren.

Het is zo belangrijk dat we hier gevolg aan geven, er opnieuw mee te werk gaan zodat we vrij kunnen komen en niet meer bang hoeven te zijn van onze eigen schittering. Elke meditatie zal een thema in zich dragen. Dit kan ook aangegeven worden door de groepsleden.

Het is een soort orde die opgericht wordt om op regelmatige basis samen te komen om de violette vlam te bundelen en te verspreiden over alles dat beperkend werkt. Het is een genezende energie die zulke kracht in zich zal dragen naarmate de groep zal groeien en in positiviteit vooruit zal gaan.

Gezegend in een nieuwe staat van zijn veranderen we onze innerlijke wereld zodat we de uiterlijke wereld met deze liefde kunnen blijven inspireren vanuit onze innerlijke kracht.

Deze meditatie gaat 1 zaterdagochtend per maand door om 10u.
Zie kalender voor de exacte data.

Deze samenkomsten duren gemiddeld ongeveer 2 uur waarna we na afloop even gezellig kunnen napraten.

 

25€ per ochtend met thee en koekjes na afloop.

Gelieve te verwittigen dat je komt door ons te contacteren via telefoon of email zodat we een matje kunnen reserveren voor jou. Kan tot de dag zelf.

bottom of page