top of page
bdd00ae9b7ef713a01be048828937a6a.jpeg

Vierdaagse workshop
Systemische healing met Engelen

15-18 augustus 2024

Gegroet in je licht,

Lieve mensen, we nodigen je graag uit bij deze wondere 4 daagse workshop.

Deze workshop werd me, Johan, tijdens verschillende familieopstelling sessies door de engelenwereld opgedragen door te geven. Het zal helemaal anders zijn dan wat we nu doen tijdens de opstellingen.

Je zal systematisch door de aanwezigheid van engelen healing ervaren, het is een grote schoonmaak doorheen je zeven chakra’s. Een beweging zal maken dat je daarna een vrijheid zal ervaren, maar ook een betere verbinding met de hemel en aarde. Er kan van hieruit een innerlijke vrede ontstaan die je rust, vertrouwen en in verbinding zal brengen.

Waar mensen in liefde en licht samenkomen zullen de zegeningen van de hemelse lichtwerelden steeds aanwezig zijn.

4bb1f30cd33c4981a031e333b4cec676_edited.
360_F_697785915_nNHUnyQHy5pK49GgoJxWdiz8aeWyhBxo_edited.jpg

Waarom deze 4-daagse?

1000_F_735042262_hQcGEbVBsYnhjmca4vTeXV9kqqz6xLr4.jpeg

Doorheen onze zielsreizen op aarde krijgen we als ziel heel veel lessen en obstakels op onze weg. Vandaar dat het ook logisch is dat onze chakra’s uit balans geraken en we ons onevenwichtig gaan voelen. We gaan dan van alles proberen om dit te corrigeren wat misschien goed kan zijn, doch zullen we merken door de engelen systemisch te laten werken er mooie veranderingen zullen ontstaan, nieuwe inzichten komen zodat je in een nieuw perspectief geplaatst wordt, je de dingen van binnenuit leert te begrijpen en vanuit deze beweging ze ook leert te transformeren in de volheid van liefde.

 

We gaan hierbij de hulp inroepen van de zeven aartsengelen die je in dit proces ten volle gaan begeleiden. We willen ook wat meer duidelijkheid schetsen over de aartsengelen zodat je deze beter kan integreren in je dagdagelijkse leven. Niet dat we het te theoretisch willen maken want dit brengt ons alleen maar in ons denken. Het is wel belangrijk enkele dingen te weten voor de kracht en precisie tijdens de sessies te staven.

Vanzelfsprekend mogen we ook met onze engelen producten werken om hun aanwezigheid nog extra te activeren.

Het zal een hele bijzondere ervaring worden waardoor er een ander bewustzijn zal ontstaan, healing en de hemelse stroom actiever in je bestaan kan aanwezig worden.

We zullen werken met systemische opstellingen en leren hoe gemakkelijk je in totale overgave kunnen gaan.

Het is wel uiterst belangrijk dat je het volledige traject volgt zodat je in een volledige transformatie komt. Één enkele dag volgen kan niet voor de groei van de groep en ook niet voor je persoonlijke ontwikkeling.

Praktisch

De training zal doorgaan over 4 dagen van 9u - 18u op 15, 16, 17, 18 augustus 2024!

De prijs bedraagt 444€ voor de 4 dagen, alles inclusief.  De training wordt gegeven door Johan en Lieve.

De groep zal uit max 10 personen bestaan, mede omdat iedereen aan beurt kan komen en elk voldoende ondersteuning mag krijgen.

Er zal steeds lekkere, warme soep en bio brood en beleg aanwezig zijn (vegetarisch).

Breng pen en papier/schriftje mee, draag losse kledij en wees er ook op voorzien dat we buiten oefeningen kunnen doen. We verwachten de wil om te verbinden en je volledig te willen openstellen voor jezelf en de groep zodat je in vrijheid gaat leven.

Als je graag in de buurt logeert kan je met je tent of in één van de caravans blijven logeren bij onze overburen “het groen beleven”. Alle accommodatie is daar aanwezig.

Jouw inschrijving is volledig als het bedrag betaald is op Rek Nr. van Lichtziel BE43 9731 6162 7801 met vermelding 'engelen + jouw naam'.

Stuur het betalingsbewijs via mail naar lieve.claeys at gmail.com

Heb je vragen? Bel vrijblijvend naar Johan op 0485 327 941.

wooden-energising-tray-with-seal-of-the-7-archangels_edited.jpg

Wil je graag meer uitleg over de workshop?

Laat het ons weten!

Bedankt!
bottom of page