top of page

LICHTFAMILIE MEDITATIE

20201116_163345_edited.jpg

Uit ervaring zien we dat heel veel mensen steeds op zoek zijn naar antwoorden om de grote vraagtekens, moeilijkheden of eigen ervaringen te kunnen plaatsen.

Het is nu de tijd om de rollen om te draaien en met de Christus in jezelf weer te leren connecteren, wat voorbij het denken gaat. Dit kan een nieuwe stap zijn je innerlijk bewust te worden van de grote stroom die vanuit de ene door jou/ons stroomt maar door alle beslommeringen vaak niet opgemerkt wordt.

 

De lichtfamilie werd Johan door Jeshua (Jezus) aangereikt. De kracht van een groep maakt dat de ervaring steeds sterker wordt omdat ieder zijn licht dan aangestoken wordt en we dan een vortex van licht creëren. Dit ten goede voor onszelf maar ook voor de aarde, het is een diep verbinden die healing brengt, vreugde en stilte, je chakra's verwarmt en reinigt, je weer in connectie brengt met je ziel, in dit leven of zielsherinneringen, je doet transformeren en ons doet verlangen naar een betere en liefdevolle wereld. 

 

Hoe we werken:

Vooraf zuiveren we de ruimte en verhogen we de energie door meditatie, daarom is het goed bij het binnenkomen in stilte te connecteren zodat je gaat intunen op deze vibraties en het dagdagelijkse achterwege kunt laten. We nemen allen plaats in de cirkel, dan wordt iedereen gereinigd en beschermd met een engelen spray.

Daarna gaat Johan/Ilias - Tellos rond met gezegend water en wordt je gezegend (mocht er een specifiek probleem, pijn, angst, etc... zijn gelieve deze op een papier vooraf op te schrijven + je volledige naam en geboortedatum zodat het kan meegenomen worden in deze zegening). Daarna mediteren we 15 minuten in deze zegen. 

Na de meditatie reciteren we een gebed/mantra of een tekst die de trilling nog hoger maakt.

Daarna komt de meditatie geleid door onze broeder Jeshua, deze stelt zich af op de groep en weet wat de groep nodig heeft om het Christuslicht optimaal te activeren.

Na meditatie maken we het licht alsmaar sterker en geven we het door vanuit de Christus van hart tot hart als groepshealing.

We sluiten af met een dankwoord en een rondje met het delen van ervaringen.

Je kan daarna ook ontspannen, liefdevol genieten van een kopje thee en een koekje.

Stilte brengt vrede in onze geest en ons zoveel verder dan ons dagelijkse praten vanuit het denken.

Wees welkom lichtzielen, er is een nood in deze tijd om dit Christuslicht weer op aarde te activeren uit de genade van de ene. Amen.

 

Praktisch

 

Deze avonden gaan door op 1 maandagavond per maand om 20u. Zie kalender voor de exacte data.

Deze samenkomsten duren gemiddeld ongeveer 2à3 uur waarna we na afloop gezellig kunnen napraten via een theetje.

 

25€ per avond.

Gelieve te verwittigen dat je komt. Kan tot de dag zelf.

Hearts

ERVARING

“Ik hou enorm van de energie van de meditatie die nog eens wordt versterkt door de aanwezigheid van vele mooie zielen die graag samen mediteren. Het voelt zalig om je open te stellen en de boodschappen die Jeshua brengt zijn verhelderend en laden je energetisch enorm op. Jullie slagen er telkens weer in om een avond van betekenis te brengen. Bedankt.”

— M.

bottom of page