top of page

LICHTFAMILIE MEDITATIE

20201116_163345_edited.jpg

De lichtfamilie is een meditatie die ontstaan is uit een telepathisch contact met Yeshua  (wie we in het westen Jezus noemen). Het is zijn verlangen, zijn aandrang om een groep lichtwerkers samen te brengen in zijn energie. Yeshua kwam zo'n achttal jaar geleden voor de eerste keer door, dit werd bevestigd door mijn lerares die ook nauw contact had met Yeshua.

Eerst mocht ik de lichtcirkel meditatie activeren, deze is ondertussen de lichtfamilie geworden.

Waarom? We kennen allemaal het fenomeen spiritualiteit waarbij mensen een innerlijk verlangen hebben, veel lezen, cursussen volgen en het innerlijke pad bewandelen. Er gebeurt van alles op innerlijk vlak en je leven drijft steeds verder weg van de alledaagse materiële realiteit. Vaak word je niet begrepen door jouw omgeving of uitgesloten. Met andere woorden is het moeilijk om aansluiting te vinden met de materie die je innerlijke drijfkracht geeft.

Je hoeft hier niet alleen in te blijven staan, Yeshua zijn verlangen is dat gelijkgestemden in dit licht opnieuw samenkomen, dat hij jullie mag begeleiden om verder op weg te komen, jullie energie gebundeld mag worden op deze avonden zodat het licht verenigd wordt.

Vanuit deze beweging is er zoveel meer mogelijk, je krijgt opnieuw lichtpuntjes in je bestaan, momenten om naar uit te kijken.

Een manier om als familie in het licht samen te komen zonder oordeel of veroordeling, gefocust op de kinderlijk onschuld van het hart.

Hoe we werken:

Deze meditatie bestaat uit twee rondjes: in de eerste ronde kan je vragen stellen aan Yeshua waarop Johan in telepathisch contact met Yeshua antwoorden zal geven. Nadien reciteren we een mantra of gebed om in diepe uitlijning te komen.

In de tweede ronde begeleidt Yeshua ons via een geleide meditatie, deze meditaties brengen vaak veel beelden of gevoelens die helend kunnen uitwerken. De nadruk wordt ook steeds op de verbinding gelegd.

Nadien stemmen we ons nog even af in een rondje waar iedereen zijn beleving/ervaring kan delen.

Je kan daarna ook ontspannen, liefdevol genieten van een kopje thee en een koekje.

 

Praktisch

 

Deze avonden gaan door op 1 maandagavond per maand om 20u. Zie kalender voor de exacte data.

Deze samenkomsten duren gemiddeld ongeveer 2 à 3 uur.

 

25€ per avond.

Gelieve te verwittigen dat je komt. Kan tot de dag zelf.

Hearts

ERVARING

“Ik hou enorm van de energie van de meditatie die nog eens wordt versterkt door de aanwezigheid van vele mooie zielen die graag samen mediteren. Het voelt zalig om je open te stellen en de boodschappen die Jeshua brengt zijn verhelderend en laden je energetisch enorm op. Jullie slagen er telkens weer in om een avond van betekenis te brengen. Bedankt.”

— M.

bottom of page