top of page

Liefdevolle lichtreis in verwondering

23 september - 1 oktober 2023

9 daagse spirituele retraite doorheen Occitanië (departementen Aude en Ariège), vol meditaties, inwijdingen, natuur en ontspanning.

Gegroet lieve zielen, 

In augustus 2021 en 2022 organiseerden we onze eerste groepsreizen doorheen het Katharenland. Het was wonderbaarlijk en we werden diep geleid in liefde doorheen de transformatie van de aanwezigen (er zijn enkele reviews te lezen onderaan deze pagina).

Onze bedoeling ligt er niet in doorheen alle pijnlijke stukken van de katharen te bewegen. Wij gaan terug naar het hoogste dat er dan aanwezig was en activeren je om opnieuw in je volle kracht te komen, rein en puur om zo in je licht op te staan. 

We doen dit door middel van meditaties, zalvingen, H. communie, voetwassing, consolamentum, (engelen)meditaties,.... Deze rituelen zijn niet kerk gebonden, dus ook niet gekoppeld aan schuld of boete. Wij werken met opbouwende energie, dit maakt dat je bij je eigen kern komt, je ware zelf in liefde brengt.

We hebben jaren vooraf gewijd aan plaatsen te zoeken die nog heel veel kracht in zich dragen en waar je gemakkelijk ervaringen kan waarnemen. Dag per dag kom je dichter bij je eigen openbaring, leer je technieken aan die je in je dagdagelijkse leven kunt gaan gebruiken.

De groep speelt sowieso een hele grote rol, iedereen wordt elkaars gelijke! Niemand is hoger of lager, elk is een bouwsteen zodat we een sterke burcht vormen voor elkaar, net als wat de katharen toen der tijd deden. 

fully-booked-star-icon-isolated-white-background-160987881.webp
06717be1-50d0-4835-b4c5-37cced6df238.jpg

De reis begint op zaterdagochtend 23 september 2023 wanneer we met een paar auto's de tocht vanuit België aanzetten.  ‘s Avonds komen we aan bij het verblijf in het dal vlakbij Rennes Le Chateau. Het verblijf heeft verschillende kamers, een grote gezamenlijke ruimte en een gezellige tuin, een oase van rust, waar ‘s nachts de volledige sterrenhemel je begroeten zal.

Er zullen dagelijks 3 vegetarische maaltijden voorzien worden (ter plekke of op locatie). Er kan met bepaalde voedselintoleranties rekening gehouden worden.

Gedurende de 7 dagen die we in Frankrijk vertoeven, genieten we van (een) gezellige marktje(s), voeren we kleine rituelen uit in kastelen en mediteren we samen, bezoeken we rivieren en watervallen om onze levensstroom (kundalini) te versterken.  Bezoeken we hele oude krachtige energetische grotten en versterken we dit met meditaties. Baden we ons in thermen om volledig tot ontspanning te komen. Voeren we een inwijdingsritueel in oude dolmen uit. Houden we een lichtcirkelmeditatie via telepathisch contact met Jeshua. Iedereen zal gedurende deze week ook een engelenkristal op maat ontvangen. Hou er rekening mee dat we elke dag korte wandelingen zullen maken om onze bestemmingen te bereiken in de bergen en op rotsen, dus een goede conditie is nodig. Op zondag 1 oktober keren we weer huiswaarts.

 

Hetgeen we je met deze reis willen schenken zijn onze ervaringen die zich opnieuw openden op deze krachtplaatsen. Onze grootste wens is dat deze verwondering opnieuw wakker wordt in jou, je ze in jouw hart brengt en je durft vanuit deze beweging te schitteren. Het is jouw eigen kracht die op je wacht.


            Tijdens de reis zal er ook gebruik gemaakt worden van engelen sprays (vervaardigd uit etherische oliën met de trilling van specifieke engelen) andere dan weer om te reinigen en te beschermen, dit om de trilling zo hoog mogelijk te houden. We zullen onder andere ook werken met engelen kristallen of een Shiva Lingam. Daarom vragen we gedurende deze training niet roken, geen alcohol of andere verdovende middelen te gebruiken zodat je in puurheid alles kan blijven ervaren.

Door onze jarenlange ervaring hebben we gemerkt dat alles één is en willen we alle technieken die voor ons een meerwaarde zijn in ons leven met jullie delen om zo tot de gewenste ervaring, inzichten en transformatie te komen.  

PRAKTISCH

Vroegboekkorting tot 1 augustus 2023:

1 persoonskamer (0 beschikbaar): 1499€

2 persoonskamer (0 beschikbaar): 1399€

4 persoonskamer (0 beschikbaar): 1299€

 

Vanaf 1 augustus 2023:

1 persoonskamer (0 beschikbaar): 1649€

2 persoonskamer (0 beschikbaar): 1549€

4 persoonskamer (0 beschikbaar): 1449€

 

We zullen met een minibusje heen en terug rijden. Kosten voor transport zijn niet inbegrepen.

 

8 overnachtingen, 3 maaltijden/dag (avondmaal op 23 september en ontbijt op 1 oktober inbegrepen), begeleiding (meditatie, zang,...) , inkom thermen, burchten, verzekering en engelenkristal op maat inbegrepen. Extra uitgaven zoals terrasjes en cadeautjes zijn uiteraard voor eigen rekening.

 

Wat moet je zeker meenemen: goede wandelschoenen met stevige grip en gewone schoenen, een zaklamp voor in de grotten (eentje om op je hoofd te bevestigen zou super zijn), regenkledij, zwemgerief en handdoek, toiletgerei, eventueel een waterfles die je kan bijvullen en een kleine rugzak.

 

  Indien je zelf annuleert voor 1 september 2023, krijg je 50% van het volledige bedrag terug, na 1 september 2023 wordt het volledig bedrag ingehouden (omwille van voorafbetalingen bij het verblijf).

 

We zullen je vragen om op voorhand een vragenlijst in te vullen. Zo leren we je reeds beter kennen, en kunnen we meer afstemmen op jou.

We vragen om een voorschot van 500€ te betalen op Rek Nr. van Johan Morel BE04 9796 3364 5431. Als je voor 1 augustus betaalt dan profiteer je van de vroegboekkorting! Er zijn slechts 11 plaatsen dus wacht niet te lang om in te schrijven aub!

De rest van het bedrag wordt tegen 15 augustus op de rekening verwacht. Je mag natuurlijk ook direct het volledige bedrag betalen.

Stuur het betalingsbewijs via mail naar lieve.claeys@gmail.com en

laat weten of je een auto hebt en graag wilt rijden.

Heb je vragen? Bel naar Johan op 0485 327 941.

 

Wij kunnen alvast niet wachten om opnieuw te vertrekken!

WhatsApp Image 2023-01-06 at 22.17_edited.jpg

Johan

Ik ben hooggevoelig, begeleid telepathisch meditaties, coach mensen, ben creatief met woorden en verf, hou van zingen, organiseren en mensen bij hun eigen kracht die liefde is te brengen :-)

Lieve

Ik hou van de natuur, van schilderen, kirtan zingen, luisteren naar verhalen en organiseren!

Hearts

ERVARINGEN

Een wondermooie, helende en transformerende reis. Dankzij de liefdevolle begeleiding van Johan en Lieve, de draagkracht van de groep en de baarmoederlijke steun van het Universum, bracht iedere dag ons dichter bij ons eigen innerlijke licht, in verbinding met elkaar en het ene, de bron van pure liefde .

— I.

Wil je graag meer uitleg over de reis?

Laat het ons weten!

Bedankt!
bottom of page