Liefdevolle lichtreis in verwondering

 17-25 augustus 2022

9 daagse spirituele retraite doorheen Occitanië (departementen Aude en Ariège), vol meditaties, inwijding, muziek, natuur en ontspanning.

fully booked.jpg

Gegroet lieve zielen, 

In augustus 2021 organiseerden we voor het eerst een groepsreis doorheen het Katharenland. Het was wonderbaarlijk en we werden diep geleid in liefde doorheen de transformatie van de aanwezigen (er zijn enkele reviews te lezen onderaan deze pagina).

Onze bedoeling ligt er niet in doorheen alle pijnlijke stukken van de katharen te bewegen. Wij gaan terug naar het hoogste dat er dan aanwezig was en activeren je om opnieuw in je volle kracht te komen, rein en puur om zo in je licht op te staan. 

We doen dit door middel van meditaties, zalvingen, H. communie, voetwassing, consolamentum, mantra's en zang, (engelen)meditaties,.... Deze rituelen zijn niet kerk gebonden, dus ook niet gekoppeld aan schuld of boete. Wij werken met opbouwende energie, dit maakt dat je bij je eigen kern komt, je ware zelf in liefde brengt.

We hebben jaren vooraf gewijd aan plaatsen te zoeken die nog heel veel kracht in zich dragen en waar je gemakkelijk ervaringen kan waarnemen. Dag per dag kom je dichter bij je eigen openbaring, leer je technieken aan die je in je dagdagelijkse leven kunt gaan gebruiken.

De groep speelt sowieso een hele grote rol, iedereen wordt elkaars gelijke! Niemand is hoger of lager, elk is een bouwsteen zodat we een sterke burcht vormen voor elkaar net als wat de katharen toen der tijd deden. 

06717be1-50d0-4835-b4c5-37cced6df238.jpg

De reis begint op woensdagochtend 17 augustus 2022 wanneer we met een paar auto's de tocht vanuit België aanzetten.  ‘s Avonds komen we aan bij het verblijf in het dal vlakbij Rennes Le Chateau. Het verblijf heeft verschillende kamers, een grote gezamenlijke ruimte en een gezellige tuin, een oase van rust, waar ‘s nachts de volledige sterrenhemel je begroeten zal.

Er zullen dagelijks 3 vegetarische maaltijden voorzien worden (ter plekke of op locatie). Er kan met bepaalde voedselintoleranties rekening gehouden worden.

Gedurende de 7 dagen die we in Frankrijk vertoeven, genieten we van (een) gezellige marktje(s), voeren we kleine rituelen uit in kastelen en mediteren we samen, bezoeken we rivieren en watervallen om onze levensstroom (kundalini) te versterken.  Bezoeken we hele oude krachtige energetische grotten en versterken we dit met meditaties. Baden we ons in thermen om volledig tot ontspanning te komen. Voeren we een inwijdingsritueel in oude dolmen uit. Houden we een lichtcirkelmeditatie via telepathisch contact met Jeshua. Indische puja, zang, mantra’s en kirtan en ontspanning staan ook op de planning. Iedereen zal gedurende deze week ook een engelenkristal op maat ontvangen. Hou er rekening mee dat we elke dag korte wandelingen zullen maken om onze bestemmingen te bereiken in de bergen en op rotsen, dus een goede conditie is nodig. Op donderdag 25 augustus keren we weer huiswaarts.

 

Hetgeen we je met deze reis willen schenken zijn onze ervaringen die zich opnieuw openden op deze krachtplaatsen. Onze grootste wens is dat deze verwondering opnieuw wakker wordt in jou, je ze in jouw hart brengt en je durft vanuit deze beweging te schitteren. Het is jouw eigen kracht die op je wacht.


            Tijdens de reis zal er ook gebruik gemaakt worden van engelen sprays (vervaardigd uit etherische oliën met de trilling van specifieke engelen) andere dan weer om te reinigen en te beschermen, dit om de trilling zo hoog mogelijk te houden. We zullen onder andere ook werken met engelen kristallen of een Shiva Lingam. Daarom vragen we gedurende deze training niet roken, geen alcohol of andere verdovende middelen te gebruiken zodat je in puurheid alles kan blijven ervaren.

Door onze jarenlange ervaring hebben we gemerkt dat alles één is en willen we alle technieken die voor ons een meerwaarde zijn in ons leven met jullie delen om zo tot de gewenste ervaring, inzichten en transformatie te komen.  

PRAKTISCH

Update 31 mei 2022: gezien de huidige situatie in de wereld waar alles veel duurder geworden is hebben we besloten om onze katharen reis in augustus een stuk goedkoper te maken. Zo willen we iedereen toch de kans geven om deze unieke plaatsen samen met ons te beleven. Nieuwe prijzen staan hieronder:

Vroegboekkorting tot 15 juni 2022:

1 persoonskamer (1 beschikbaar): 1799€ -> 1399€

2 persoonskamer (3 beschikbaar): 1699€ -> 1299€

4 persoonskamer (1 beschikbaar): 1599€ -> 1199€

 

Vanaf 16 juni 2022:

1 persoonskamer (1 beschikbaar): 1949€ -> 1549€

2 persoonskamer (3 beschikbaar): 1849€ -> 1449€

4 persoonskamer (1 beschikbaar): 1749€ ->1349€

 

We zullen met verschillende auto's heen en terug rijden. Onderling kan afgesproken worden wie samen rijdt, ook indien je zelf geen auto hebt. Het vervoer heen, terug en ter plekke zit niet mee in bovenstaande prijs (vorig jaar waren de vervoerskosten 120€ per persoon heen en terug).

 

8 overnachtingen, 3 maaltijden/dag (avondmaal op 17 augustus en ontbijt op 25 augustus inbegrepen), begeleiding (meditatie, zang,...) , inkom thermen, burchten, verzekering en engelenkristal op maat inbegrepen. Extra uitgaven zoals terrasjes en cadeautjes zijn uiteraard voor eigen rekening.

 

Wat moet je zeker meenemen: goede wandelschoenen met stevige grip en gewone schoenen, een zaklamp voor in de grotten (eentje om op je hoofd te bevestigen zou super zijn), regenkledij, zwemgerief en handdoek, toiletgerei, eventueel een waterfles die je kan bijvullen en een kleine rugzak.

 

  Indien je zelf annuleert voor 1 augustus 2021, krijg je 50% van het volledige bedrag terug, na 1 augustus wordt het volledig bedrag ingehouden (omwille van voorafbetalingen bij het verblijf).

 

We verwachten dat een negatieve antigeen of PCR test nodig zal zijn (bij vertrek) voor zij die niet gevaccineerd zijn en eventuele quarantaine bij terugkomst (eigen verantwoordelijkheid). Met deze regels gaan we sowieso de reis laten doorgaan. We zorgen ervoor dat voor het verblijf, het eten en de bezoeken geen CST nodig is.

 

We vragen om een voorschot van 500€ te betalen op Rek Nr. van Johan Morel BE04 9796 3364 5431. Als je voor 15 juni betaalt dan profiteer je van de vroegboekkorting! Er zijn slechts 11 plaatsen dus wacht niet te lang om in te schrijven aub!

De rest van het bedrag wordt tegen 15 juli op de rekening verwacht. Je mag natuurlijk ook direct het volledige bedrag betalen.

Stuur het betalingsbewijs via mail naar lieve.claeys@gmail.com en

laat weten of je een auto hebt en graag wilt rijden.

Heb je vragen? Bel naar Johan op 0485 327 941.

 

Wij kunnen alvast niet wachten om opnieuw te vertrekken!

20180427_135534_edited_edited.png

Johan

Ik ben hooggevoelig, begeleid telepathisch meditaties, coach mensen, ben creatief met woorden en verf, hou van zingen, organiseren en mensen bij hun eigen kracht die liefde is te brengen :-)

Lieve

Ik hou van de natuur, van schilderen, kirtan zingen, luisteren naar verhalen en organiseren!

Hearts

ERVARINGEN

Het woord dat voor mij alles omvat is een grote intense dankbaarheid naar alles en iedereen, het groter geheel om dit samen te mogen ervaren en tot verdere groei te laten komen. Elke schakel die doorheen zijn stukken gegaan is, gedragen door de groep. Zoveel liefde en respect voor ieder zijn ZIJN in verscheidenheid en toch zo EEN. Mogen zijn wie we zijn, niet alleen om de stukken waar de zon op schijnt maar om de totaliteit van wie we in wezen zijn.  Zo mooi om zien hoe Johan en Lieve zo complementair en aanvullend zijn om dit alles verder te laten evolueren. Een confronterende bezielende kracht die diep door- en nazindert en uitnodigt om dieper in jezelf te gaan kijken en voelen en de zachte kracht die omhelst, alles zo fijn aanvoelt, erkend en gerust stelt. Je welkom en gezien voelt.

Alles komt uiteindelijk goed. We staan er niet alleen voor.

Dankjewel lieve zussen en broers om dit samen te mogen beleven en ervaren.

— K.

Wil je graag meer uitleg over de reis?

Laat het ons weten!

Bedankt!